Men den servicen och det bemötandet jag fick är högst berömvärt.

Hade varit kund i optiker butiken innan Hagelins Optik tog över, servicen innan hade varit bra med en trevlig ägare När jag senare kom tillbaka med en reklamation visste jag inte att ägarbytet hade ägt rum. Och hur kul kan det vara för en ny ägare att få ta över gamla reklamationer på en skala? Men den servicen och det bemötandet jag fick är högst berömvärt. Killarna i butiken ställde verkligen upp precis så som en kund önskar. Vill på detta sätt tacka och rekommendera Hagelins optik på Gustav Adolfs torg 51 i Malmö// Björn W/Lund

Björn Wahlström

Strongly recommend!

Strongly recommend!
I had broken my spectacles and needed urgently new ones.
At Hagelins I got a beautiful new pair, including the right corrective glasses within half an hour! And that even for a very fair price!
I never experienced such an excellent service from any other optician before!
Thanks again so much and keep going like this!
Best regards from Basel/Switzerland 😎👍

Victoria K

Rekommenderas hjärtligt och varmt till alla

Man känner sig alltid lika varmt🌞välkommen när man kommer in till Rasmus på HAGELINS OPTIK, Gustav Adolfs torg i Malmö. Han är oerhört skicklig i sitt arbete och man känner sig aldrig stressad, utan han ger en alltid bra tips och information. Jag trodde att det skulle bli en väldigt dyr kostnad, men helt tvärtom!!! Jag och min sambo kommer alltid komma tillbaka hit, här finns väldigt många fina glasögon (tom 70 och 80-tals modeller för den som önskar). Dessutom har han en mycket stor kunskap om vilka linser som blir bra för ens ögon och man kan få prov på dem innan man köper en större förpackning. Rekommenderas hjärtligt och varmt till alla👍!!

Madicken Holmgren

Highly recommended!

Gustav and Rasmus are so good at their jobs that it inspires me to be better at my job which has nothing to do with optometry. Hagelins has incredible service and a beautiful store. Highly recommended!

Brian Ranney

Högsta kvalitet!

Två gånger tidigare har jag varit hos optiker och beställt glasögon. Båda gångerna blev en besviken på vad jag anser vara noggrannhet. Visst, väl millimeter noggrannhet i denna branch, men det är ju det man betalar för.
När jag ville ha det lite bättre fick man höra. “man måste vänja sig vid dom…ge det lite tid.” Man kan vänja sig vid det mesta har jag hört. Men det ville jag inte prova. När optiker affär nr två slutligen föreslog, “Jag ser ingen annan lösning att då får köpet gå tillbaka”, tackade jag givetvis ja direkt (och tänkte, dom är ju inte så omöjliga att ha & göra med trots allt:)
Då jag fått höra att Hagelins Optik även slipar glasen själva styrde jag kosan dit. Vänligt bemött och lovad kvalitet, beställde jag ett par glasögon därifrån istället.
Dröm om min förvåning när jag någon vecka senare tog dom på mig! Ingen “tillvänjning” behövdes där inte. Högsta kvalitet!
TACK Hagelins!

Lars Pihlquist

The best opticians in Växjö and possibly the world.

The best opticians in Växjö and possibly the world. Patient, funny and going beyond ordinary customer service to really help me out. I’d recommend Hagelins Optik to anyone. If you don’t use glasses and never need to come here, I pity you!

David Benes

Omnämningar i media, klicka på bilden för att komma till artikeln.

Smålandsposten

Sveriges Radio

VXO NEWS

Smålandsposten

Sveriges Radio

VXO NEWS

Tidningen Optik

Sydsvenskan

Artikel på arbetsförmedlingens hemsida

Tidningen Optik

Sydsvenskan

Artikel på
arbetsförmedlingens hemsida

Theme: Overlay by Kaira 2020 Hagelins Optik - All rights reserved